Menü

FŐOLDAL

VENDÉGKÖNYV

HIRDETÉSEK

CHAT

 
Totál Dráma: Az Univerzum körül
 
Társoldalak

Jelentkezni a chaten vagy a hirdetésekkönyvében lehet.

3/12

folyamatban: -

 
Chat
 
Versenyzők

- Exek: Ghost és Nicole


Ghost és Nicole már a középiskola óta ismerik egymást, az utolsó évükben pedig miután Nicole szerelmet vallott, összejöttek - de végül 5 hónap után szakítottak, ennek oka viszont titkosított adat. :D Ghost igazi sportember, Nicole pedig egy olyan lány, aki szeret másokat cukkolni, ráadásul gondjai vannak az alkohollal. Mindketten a Gebulon bolygóról származnak.

- Fegyencek: Nemesis és Samantha

Két húszas éveik elején járó bűnöző, akik gyerekkorukban egyik javítóból mentek a másikba, ráadásul minden egyes alkalommal összefutottak. Mindketten gátlástalanok és nulla empátiával rendelkeznek. A versenybe első sorban azért jelentkeztek, hogy kiszabaduljanak a börtönből - na meg a pénzt is szívesen elfogadnák. :D

- Táncosok: Kyle és Mei Ling

Végzősök a föld legjobb táncakadémiáján. Mei Lingnek volt egy balesete néhány évvel ezelőtt, amiben elveszítette a jobb lábát, ezt végül egy robot lábbal pótolták. Szerencsére másféléves rehabilitáció után végre újra visszatudott térni ahhoz amit a legjobban szeret. Kyle egy igazán kedves és figyelmes srác, aki eleinte csak Mei Ling miatt kezdett el táncolni, de aztán hamar megszokta és megszerette a dolgot.

- Modellek: Connor és Dianne

Feltörekvő modellek. Connor nem túl bőbeszédű, Dianne viszont nagyon is cserfes, ráadásul szeret hazudozni. Az ügynökség akinél dolgoznak, a népszerűségük növelése miatt nevezte be őket a versenybe. 

- Zsenik: Miranda és Dorothy
TDC - Alice by zobeBeckyStatic
Végzős egyetemisták, nagyon magas IQ-val. Miranda főként kémiából és fizikából jeleskedik, míg Dorothy matematikából. Mindketten Trónok Harca rajongók. :D

- Testvérek: Simon és Lexa
AngelicaStatic
Egy gazdag család örökösei, akik a verseny nyereményén kívül, a családi örökségért is küzdenek - természetesen egymás ellen. Simon laza, bulizós és szeret csajozni. Lexa pedig...nos Lexa egy beképzelt úrikislány, akinek már kapásból az is másfél óráig tart, hogy kisminkelje magát. Nincsenek jóban, de ha nyerni akarnak, akkor muszáj lesz összefogniuk.

- Farmerek: Lizbeth és Sophie
Maggie by Raymond-AsfNew OC: Brianna Booker by Mother-of-Trolls
Születésük óta ismerik egymást, mivel a családjaik farmja egymás mellett helyezkedik el. Mindketten szeretnek lovagolni, és sok más lánnyal ellentétben őket nem zavarja a sár, a kosz vagy éppenséggel a rovarok. Ez valószínűleg az előnyükre válhat majd.

- Katonák: Earl és Lee

Két fiatal katona. Earl nyugodtabb és megfontoltabb, olyan aki mindent kétszer átgondol mielőtt bármit is csinálna. Lee vele szemben viszont a tettek embere, aki úgy gondolja előbb cselekedni kell és utána jöhet minden más. A fizikai rátermettségük valószínűleg sokat segít majd nekik a verseny során.

- Plázacicák: Rose és Emily

A lányok akiket nem éppen az eszük miatt szeretnek. A napjaik nagy részét főként a vásárlás, a közösségi oldalak bújása, és a sminkelés teszi ki. Szerintük két olyan cuki lány mint amilyenek ők, biztos sokáig eljut majd a versenyben.

- Lazák: William és Debra

Két lazulós partiarc, akik minden buliba hivatalosak a földtől egészen a marsig. William imádja saját magát, főként az izmait. A gyengéi a tükrök - a verseny során majd kiderül, hogy miért, bár szerintem sejthető. :D Debra szintén szereti önmagát, de a szép lányokat méginkább. Mindketten szeretnek flörtölni - William leginkább saját magával. :'D

- Ikrek: Alex és Axel

A verseny legfiatalabb versenyzői, 16 éves gimnazisták. Mindketten eléggé antiszociálisak és utálják a fárasztó dolgokat, a stílusuk pedig nagyon szarkasztikus. A versenybe a szüleik nevezték be őket, hogy végre világot lássanak és kilépjenek a komfortzónájukból.

- Edzők: Flavio és Ginevra

Két olyan ember, akiknek a győzelem és a testük edzése a mindenük. Flavio tesitanár, Ginevra pedig olimpikon, de szabadidejükben a helyi edzőtermekben tartanak foglalkozásokat, edzéseket. Utálják ha túl sokáig kell egyhelyben lenniük, semmit sem csinálva, és a lusta embereket sem bírják.

- Riválisok: Olivia és Violet

Bár talán nem látszik rajtuk, de mindketten tévés műsorvezetők. Olivia időjárás bemondó, Violet pedig jövendőmondó. Viszont van egy kis hiba a dologban, ugyanis két rivalizáló csatornánál dolgoznak, és a műsorukat pont egyidőben adják. A két egykori barátnő mára már egymás legfőbb ellenségévé vált. Vajon félre tudják rakni a büszkeségüket és az ellenszenvüket, hogy megnyerjék a versenyt? Majd kiderül. :D

- Rejtélymegoldók: Jasper és Elliot
Scream Queens - Boone Clemens by da-weave
Fiatalok, okosak és különcök. Ők a rejtélymegoldók. Jasper édesapja nyomozó, így már egészen gyerek kora óta rajong a rejtélyekért, bűnügyekért és persze a nyomozásért. Elliot 19. és 20. századi krimiken nőtt fel, és nagyon hamar beszippantotta a rejtélyek és rejtvények világa. A középiskola óta legjobb barátok, jelenleg pedig az egyetemi Kutató és Rejtélymegoldó klub tagjai.

- Egyenlőtlenek: Robin és Matilde
Total Drama Chanel #3 by da-weave
Robin a Mars egyik uralkodó családjának a negyedik gyermeke. Kiskorától kezdve mindent megkapott a szülei szeretetén és figyelmén kivül, aminek hiánya miatt egy bunkó, másokon átgázoló fiatal lánnyá érett. Az egyetlen ember akit magán kívül elvisel, az Matilde a szobalánya. Bár többnyire csak ugráltatja, igazából családtagként gondol rá.

- Házasok: Richard és Bonnie

Richard fénykorában egy igencsak sikeres tőzsdecápa volt, aminek hála hamar meggazdagodott, és jelenleg Ő a Föld egyik leggazdagabb embere. Bonnie-val a húszas éveik elején találkoztak először, és hamar beleszeretett - Ő volt élete első szerelme. Ám Bonniet csak a pénz érdekli, a házasságba is csak az óriási vagyon miatt ment bele. Ezzel persze Richard tisztában van, de bízik benne, hogy egyszer sikerül majd elérnie, hogy a felesége ne csak egy vaskos pénztárcát lásson amikor ránéz. Egyébként ők a verseny legidősebb résztvevői.

- Tetoválók: Harper és Roxane

Két vagány csaj, egyenesen a Holdról. Lételemük a művészet, a tetoválások és a sötétség. Mindketten tetoválók, és nagyon sikeresek a szakmájukban. Róluk egyenlőre elég is ennyi. :D

- Randizók: Bobby és Theodor (Theo)

Debra (Lazák) mellett ők az egyetlen nem hetero versenyzők. Középiskola óta ismerik egymást, de csak az egyetem első évében kezdtek el randizni. Mindketten szeretik a divatot. Bobby híres ruhatervező akar lenni, Theo pedig színész. Jó fej srácok, bár Bobby néha kicsit nagyképű.

- Barátok: Liam és Blair

Együtt jártak ovodába, majd általánosba, ezután pedig egy középiskolába mentek. Miután Liamet kirúgták a második év elején, Blair követte őt a város legrosszabb hírnevű iskolájába. Liam nagyszájú és szemtelen, Blairrel viszont kedves, mivel a húgaként gondol rá. Blair kissé félénk és naív, valamint Liammel ellentétben, Ő nem barátként vagy testvérként gondol a fiúra.

- Ellentétek: Autumn és Noel

Középiskolás diákok, akik bár csak látásból ismerik egymást, valahogy a sors mégis összehozta őket a verseny keretein belül. Autumn kedves, élettelteli és állat barát. Noel cinikus, imádja a szarkazmust, és a magányt. Külsőleg és belsőleg is egymás ellentétei. Képes két teljesen eltérő személyiség együtt dolgozni és 19 csapatot legyőzve a dobogó legfelső fokára állni? Majd kiderül.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2014-02-11
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu